Skip to main content
test
Terveydenhoitaja (neuvola, Kangasniemi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kangasniemen lastenneuvolaan ja kouluterveydenhuoltoon 1.9.22 alkaen.

Tervetuloa työskentelemään mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään sekä neuvola- että kouluikäisten lasten parissa. Työskentely tapahtuu pääosin Kangasniemen neuvolassa sekä Kalliolan alakoululla.

Työssäsi seuraat ja edistät lapsen terveyttä, kasvua ja kehitystä. Terveydenhoitaja myös tukee vanhempia turvalliseen ja lapsilähtöiseen kasvatukseen sekä antaa ohjausta ja terveysneuvontaa koko perheen terveyden edistämiseksi. Työssä on tukena kokeneita kollegoita sekä monialainen tiimi, johon kuuluu terveydenhoitajia, kuraattori, perheohjaaja, toimintaterapeutti, perheterapeutti, psykologi sekä lääkäri. Yhteistyötä tehdään läheisesti myös varhaiskasvatuksen sekä koulun henkilöstön kanssa. Odotamme sinulta vastuullisuutta sekä kykyä tarttua itsenäisesti toimeen. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tarjoamme mukavat ja kokeneet työkaverit sekä tarpeitasi vastaavan perehdytyksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta ja voimassaolevaa LOVe-koulutusta. Mikäli LOVe-koulutus ei ole voimassa, kokonaisuus tulee suorittaa ennen koeajan päättymistä. Eduksi luetaan työkokemus neuvolatyöstä sekä lasten ja perheiden parissa työskentelystä.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Neuvola ja opiskeluhuollon palveluesimies Minna Keränen, puh. 040 359 8658, minna.keranen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalantie 13, 51200 Kangasniemi

Sinulle suositellut työpaikat