test
Terveydenhoitaja neuvolaan - Kaarinan kaupunki

Haemme Kaarinan kaupungin terveyspalveluihin terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ensisijainen sijoituspaikka on lastenneuvola, mutta työntekijällä tulee olla valmius työskennellä myös äitiysneuvolassa.

Hakijoilta odotamme äitiys- ja lastenneuvolatyön osaamista ja kykyä palvella asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä. Arvostamme kokonaisvaltaista ja perheiden lähtökohdat ja tarpeet huomioivaa työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Tehtävässä on eduksi myös kehittämis- ja muutosmyönteisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Heinonen
Osastonhoitaja
Kaarinan kaupunki, terveyspalvelut
Neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto,
puhe- ja toimintaterapia sekä psykologipalvelut
Puh. 050 3145 237
paivi.s.heinonen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Lastenneuvolat

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat