Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, opiskeluterveydenhuolto/neuvola - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupunkiin haetaan terveydenhoitajia koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä äitiys- ja lastenneuvolaan vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Haluaisitko olla osa ammattitaitoista ja upeaa tiimiä, jossa työskennellään lasten, nuorten ja perheiden terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi? Nyt täydennämme tiimiämme kahdella terveydenhoitajalla, jotta voimme tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa parhaiten.

Terveydenhoitajat työskentelevät moniammatillisessa tiimissä tukien lapsen/nuoren tervettä kasvua ja kehitystä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön toiveiden ja osaamisen mukaan.

Odotamme sinulta työhön tarttuvaa otetta, iloista ja reipasta mieltä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ neuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on vaativaa ja itsenäistä, mutta tukenasi on lähiesihenkilön lisäksi tiimien kollegat ja koko muu työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a § edellyttämää rokotussuojaa.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Heinonen
osastonhoitaja
Kaarinan kaupunki, terveyspalvelut
Neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto,
puhe- ja toimintaterapia sekä psykologipalvelut
Puh. 050 3145 237
paivi.s.heinonen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Lastenneuvolat

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat