Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, opiskeluterveydenhuolto - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako sinua monipuolinen, vaikuttava ja itsenäinen työ opiskeluterveydenhuollossa?

Haemme opiskeluterveydenhuoltoon viittä määräaikaista terveydenhoitajaa eripituisiin sijaisuuksiin. Tehtävät sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä ja alkavat viimeistään elokuun aikana. Tarjolla on kaksi pidempää ja kolme lyhyempää määräaikaisuutta, kysythän tarvittaessa lisätietoja.

Etsimme opiskeluterveydenhuollon osaajia, joilla on asiantuntemusta nuorten ja opiskelijoiden terveyspalveluista. Vahvuudeksi katsomme hyvät organisointitaidot, itseohjautuvuuden, paineensietokyvyn ja hyvät yhteistyötaidot.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen opiskeluterveydenhuolto on osa perhe- ja sosiaalipalvelujen nuorten ja aikuissosiaalityön palveluja. Terveydenhoitajia opiskeluterveydenhuollossa on yhteensä 70.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi kokemuksen opiskeluterveydenhuollosta ja nuorten kanssa työskentelystä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koordinoiva osastonhoitaja Anne Röppänen p. 040 649 5299
Osastonhoitaja Kiira Nieminen p. 040 664 1432
Vs. osastonhoitaja Marja Laiho p. 040 673 2155

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Opiskeluterveydenhuolto 3

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelininkatu 46 A, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat