test

Terveydenhoitaja, Opiskeluterveydenhuolto

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Terveydenhoitaja, koetko aitoa kiinnostusta työskennellä opiskeluterveydenhuollossa?

Haemme alueiden Kustavin, Laitilan, Maskun, Mynämäen, Nousiaisen, Pyhärannan, Taivassalon, Uusikaupungin ja Vehmaan perhekeskukseen terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan-31.12.2024. Tehtävän ensisijainen toiminta-alue on toisen asteen oppilaitos Uudessakaupungissa.

Opiskeluterveydenhuolto on osa Varsinais- Suomen hyvinvointialueen perhekeskusta, yhdessä neuvolapalveluiden, kouluterveydenhuollon, kuraattori- ja psykologipalveluiden sekä perheneuvolan kanssa. Perhekeskuksessamme työskentelee laaja ammatillinen edustus.

Työhösi opiskeluterveydenhoitajana sisältyy opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistäminen. Olet osa moniammatillista opiskeluhuoltoryhmää ja teet yhteystyötä oppilaitoksen henkilöstön kanssa. Terveydenhoitajana pääset vaikuttamaan oman työsi hallintaan ja suunnitteluun.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme organisointitaitoja ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön, uudistuvan ja kehittämismyönteisen työympäristön sekä hyvän perehdytyksen. Sinua odottaa toisiaan tukeva ja arvostava työyhteisö. Olet tervetullut perhekeskukseemme!

Tehtävästä maksetaan rekrytointilisää, kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Palveluyksikön esihenkilö Pauliina Piirainen, pauliina.piirainen@varha.fi / p. 040 023 6700.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan