Skip to main content
test

Essote hakee terveydenhoitajaa Työkyvyn tuen palveluun Mikkelin hyvinvointikeskuksen vastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.7.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 30.11.2023.

Terveydenhoitajan työtehtäviin sisältyvät työikäisten terveystarkastukset, hoidon tarpeen- sekä toiminta- ja työkyvyn arviointi suhteessa työllistymiseen. Terveydenhoitaja on osa työkyvyn tuen palveluita, ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä etenkin terveydenhoitajakollegoiden, työkykykoordinaattorin ja työkykylääkäreiden kanssa. Terveydenhoitaja ohjaa asiakasta tarvittaessa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä Kelan palveluihin. Terveydenhoitaja toimii terveydenhuollon asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Moniammatillinen verkostotyö on oleellinen osa tehtävää. Palvelemme asiakkaita asiakaslähtöisesti, kehittäen työmenetelmiä vastaamaan tämän päivän asiakkaiden tarpeita. Työskentelyalueena on Mikkeli sekä ympäristökunnat. Työtehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Mitä toivomme sinulta?

Olet innostunut ja sinulla on kyky motivoida ihmisiä. Työskentelet tavoitteellisesti ja osaat luoda ja hyödyntää verkostoja asiakkaan parhaaksi sekä tarjoat osaamistasi muiden yhteistyö tahojen käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja suulliset sekä kirjalliset ilmaisutaitosi ovat sujuvat. Sinulla on kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä terveydenhuollon työstä ja taito ohjata asiakasta. Toivomme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn sekä valmiuksia työn arviointiin ja kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan työterveyshoitajan- tai työkykykoordinaattorin koulutus.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Tehtävä on osa Etelä-Savon Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmaa. Lisätietoa ohjelmasta: https://etela-savo.fi/muutosohjelma/tulevaisuuden-sote-keskus

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Viivi Kaasinen, puh. 040 656 7334, viivi.kaasinen@essote.fi tai terveydenhoitaja Pia Lahikainen, puh. 040 656 7550 , pia.lahikainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat