Skip to main content
test
Terveydenhoitaja / sairaanhoitaja - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän terveyspalveluiden tulosalueella on avoinna

TERVEYDENHOITAJAN TAI SAIRAANHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 29.12.2022 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu mahdollisesti pidempään.

Tehtävä on pääsääntöisesti pitkäaikaissairaiden hoitoa, esim. tyypin 2 diabetes, rokotuksia, injektioiden antoja sekä puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuoltoalan terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) täyttymistä.

Edut määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja palkkaus määräytyy työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja viihtyisän työympäristön.

Hakuaika päättyy 24.7.2022 klo 16. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
PoSa toimii tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48§a mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Leponiemi puh. 044 577 3262 tai vs. hoitotyön päällikkö Anu Sorvali, puh. 044 577 3301, s-posti etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat