Skip to main content
test
Terveydenhoitaja / Sairaanhoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Hei Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja!

Tervetuloa meille töihin iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön!

Haemme Paimion-Sauvon avosairaanhoitoon TERVEYDENHOITAJAA / SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ sisältää pääasiassa diabeteshoitajan vastaanottotyötä, jossa hoidetaan sekä ykkös- että kakkostyypin diabeetikoita. Toimit osana tiimiä ja tiimiltä saat vahvaa tukea työhösi. Olet myös osana moniammatillista työyhteisöä.

Työssäsi teet itsenäistä vastaanottotyötä ja pidät ryhmätapaamisia.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin sijoittuvan päivätyön sekä mukavan työyhteisön, jossa autetaan ja tuetaan työkavereita. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, jotka tukevat työtäsi ja siinä kehittymistä.

Arvostamme diabeteshoitajan koulutusta sekä kokemusta tästä työstä ja avosairaanhoidosta. Kokemus ryhmien pitämisestä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Tehtävässä edellytetään lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröinti.

Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Tainio
osastonhoitaja
p. 050 320 2263
nina.tainio@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Yksilön ja väestön perusterveydenhuolto, Lääkärienvastaanotto

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Yksilön ja väestön perusterveydenhuolto, Lääkärienvastaanotto

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 14 000 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä. Kuntayhtymä on savuton työnantaja.

Kansanterveyskuntayhtymä siirtyy osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.


Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat