Haemme terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia Helsingin koronarokotusasemille. Tarjoamme sinulle työtä joustavasti maaliskuusta vuoden 2021 loppuun saakka.

Tällä hetkellä rokotusasemia on Jätkäsaaressa, Messukeskuksessa, Malmilla ja Myllypurossa. Myöhemmin mahdollisesti avataan vielä yksi rokotusasema lisää.

Tarvitset työssäsi rokotusluvan. Jos sinulla ei sitä ole, suoritat sen meillä työn alkaessa.

Mikäli rokotusasemilla ei riitä työtä koko työsuhteesi ajaksi, sinulla on mahdollisuus siirtyä terveysasemille tai koronaterveysasemille (Laakso ja Malmi). Terveysasemilla työhösi sisältyy vastaanoton lisäksi mm. hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa/ajanvarausta puhelimessa ja digikanavissa sekä pientoimenpiteissä avustamista. Huomioimme toiveesi sijoituspaikasta.

Rokotusasemilla työskennellään ma-la klo 8-16 ja tiistaisin ja torstaisin klo 20 saakka. Tarvittaessa iltavastaanottoja lisätään. Terveysasemilla työskennellään klo 8-20. Osa-aikatyö on myös mahdollista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Saat myös kaupungin henkilöstöedut, kuten esim. työmatkasetelit ja tarvittaessa edullisen työsuhdeasunnon työsuhteesi ajaksi.

Terveyden- tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, ratkaisukeskeisyyttä, sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ystävällistä palveluasennetta.

Arvostamme kokemusta terveysasema- ja puhelinpalvelutyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Nina Ahlblad-Mäkinen p. 09 310 45350,
nina.ahlblad-makinen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat
Osoite: Sopimuksen mukaan., 00530 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sinulle suositellut työpaikat