Skip to main content
test
Terveydenhoitaja/ Sairaanhoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa mukavaan ja moniammatilliseen tiimiimme Maunula 1 -lähipalvelualueelle. Jos sinulta löytyy positiivista asennetta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! Työ alkaa 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Uutena työntekijänä saat työhösi tarpeidesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit hoitotyön ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Teet monialaista yhteistyötä asiakkaan, omaisten, lääkärin sekä muun hoitoon osallistuvan verkoston kanssa ja tuet tiimin lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä. Saat itse suunnitella omat asiakaskäyntisi asiakaslähtöisesti.

Sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan työ kotihoidossa on pääsääntöisesti aamuvuoroja arkipäivisin. Otamme huomioon työvuorotoiveet.

Toimitilamme sijaitsevat Suursuon sairaalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös valmistuva Raide-Jokeri kulkee Maunulan kautta. Henkilökuntamme käytössä on sähköautoja sekä sähkö- ja polkupyöriä. Asiakkaamme asuvat lähietäisyydellä toimistoltamme, joten käynnit voi tehdä myös kävellen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP -lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. kotihoidon esihenkilö Virpi Varvikko, puh. 050 582 3378

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 2. kerros, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat