Kiinnostaisiko Sinua monipuolinen ja itsenäinen päivätyö Taka-Töölön kivoilla kulmilla?Etsimme Töölö 3 kotihoitoon Sairaanhoitajaa/ Terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä, matkat voit taittaa kävellen tai pyörällä.

Kotihoidossa sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista. Toimit sairaanhoidollisen työn asiantuntijana. Sairaanhoidollista työtä ohjaa lääkehoidon lääkehoitosuunnitelma. Sinulla on tärkeä rooli tiimin vastuuhoitajien tukemisessa, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaiden hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulta toivomme hyvää asennetta ja sitoutuneisuutta työhön. Sairaanhoitajan työssä jokainen työpäivä on erilainen ja pystyt suunnittelemaan itse työpäiviesi sisältöä. Toimit sairaanhoitajana asiantuntijana tiimiläisten kanssa ja heidän tukenaan. Työpäivä voi sisältää niin asiakaskäyntejä kuin toimistolla tehtävää työtä. Vuorollasi toimit vuorovastaavana toimistolla.

Olemme avoin, osaava ja työtämme arvostava työyhteisö. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Perehdytämme sinut tiimin sairaanhoitajan tehtäviin. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvitessasi työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi:

kokemuksen kotihoidosta tai työskentelyn ikäihmisten parissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Alasvuo katja.alasvuo@hel.fi p. 09-31044544 (klo 9-15.00)

Lisätietoja

Eteläinen kotihoitoyksikkö, Töölö 3 kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelinkatu 46 A, 3.krs, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat