Skip to main content
test

Kiinnostaako monipuolinen ja itsenäinen työ osaavassa monialaisessa tiimissä?
Haluatko kehittää osaamistasi, asiakastyötä ja oppia uutta?
Kotihoidon sairaanhoitajana/terveydenhoitajana tämä on mahdollista.

Haemme nyt sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa Maunula 1 lähipalvelualueelle. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit hoitotyön ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Teet monialaista yhteistyötä asiakkaan, omaisten, lääkärin ja muun hoitoon osallistuvan verkoston kanssa sekä tuet tiimin lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä. Saat itse suunnitella omat asiakaskäyntisi asiakaslähtöisesti.

Maunulassa vahvuutemme on hyvä työyhteisö ja positiivinen ilmapiiri, tuemme ja autamme toisiamme. Uutena työntekijänä saat työhösi tarpeidesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä, mutta pääsääntöisesti aamuvuoroja arkipäivisin. Otamme huomioon työvuorotoiveet.

Toimitilamme sijaitsevat Suursuon sairaalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös valmistuva Raidejokeri kulkee Maunulan kautta. Henkilökuntamme käytössä on sähköautoja, sähköpolkupyöriä ja polkupyöriä. Maunula 1 -lähipalvelualueella asiakkaamme asuvat lähietäisyydellä, joten käynnit voi tehdä myös kävellen.

Jos sinulta löytyy positiivista asennetta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs kotihoidon esihenkilö Varvikko Virpi (12.-25.9.2022) ja Ikonen Irina (26.9.2022 alkaen), p. 050 582 3378.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 2. kerros, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat