Skip to main content
test

Haemme terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa Munkkiniemi 3 lähipalvelualueelle vakituiseen työsuhteeseen 10.10.2022 tai sopimuksen mukaan, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tiimin sairaanhoitajana olet tärkeä osa työyhteisöämme ja asiakkaidemme kotona pärjäämistä. Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotona tehtävässä hoitotyössä korostamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja hyvän arjen vahvistamista. Toivomme, että hoidon yksilöllisyys ja laatu ovat myös sinun työtäsi ohjaavia arvoja. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat asiakkaidemme sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja voinnin seurannasta. Tiimin muut hoitajat ja lääkäri ovat tässä tukenasi. Meillä sinua odottavat vaihtelevat työpäivät, ystävällinen työilmapiiri, varma työsuhde sekä mahdollisuus ammatilliseen koulutukseen.

Toimistomme sijaitsee Munkkiniemessä ja asiakkaamme asuvat toimiston välittömässä läheisyydessä. Asiakaskäynnit hoituvat kävellen tai pyörällä ja meillä on käytössä sähköpyöriä.

Meillä sinun on mahdollista tehdä halutessasi Voiman mukaisia työvuoroja, jossa tekemällä hieman pidempää päivää, tulee kaksi vapaapäivää enemmän kolmeen viikkoon. Työ painottuu arkiaamuihin.

Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää. Saat työhön tarpeittesi mukaisen perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kotihoidosta ja Apotti osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esihenkilö Iina Taipale
p. 09 310 24685, iina.taipale@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lounainen kotihoitoyksikkö, Munkkiniemi 3 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Professorintie 3 A 4, 00330 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat