test
Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme Koskelan kotihoitoon Käpylän tiimiin työpariksi terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.12.2021-31.12.2022.

Kotihoidossa terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen. Toimit moniammatillisessa tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijan, teet asiakastyötä sekä opastat ja neuvot niin lähihoitajia, asiakkaita kuin omaisia ja muita yhteistyökumppaneita.

Asiakkaiden hoito muodostuu perushoivasta sekä kotisairaanhoidollisista toimenpiteistä. erityisesti kotisairaanhoito ja siihen liittyvät asiat ovat sairaanhoitajan työkenttää. Toimenpiteinä saattaa olla tavanomaisen lääkehoidon lisäksi myös esimerkiksi vaativaa haavahoitoa, erilaisia kestokatetreja, parenteraalista ravitsemushoitoa lääkintälaitteen kautta. Konsultoit tarvittaessa kotihoidon lääkäriä ja toimit yhteistyössä terveysaseman sekä erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa. Lääkehoito on kotihoidossa tärkeää, sillä asiakkaat ovat usein monisairaita. Asiakkaille tarjotaan paljon erilaisia palveluita kotiin (turvapuhelin, ateriat, lääkeautomaatti, etähoito ym.) ja sairaanhoitajana annat myös palveluohjausta näiden palveluiden hankkimisessa ja käytössä. Yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa arvioit myös asiakkaiden hoidontarvetta ja palveluiden riittävyyttä.

Kotihoidossa työssä palkitsee työn itsenäisyys, yhdessä tekeminen ja se, että asiakas on todella oman hoitonsa keskiössä. Työn vaikuttavuuden näkee asiakkaiden tyytyväisyydessä ja siinä, kuinka he pärjäävät ja voivat hyvin omassa kodissaan.

Koskelan kotihoito on viihtyisä ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työyksikkömme koostuu kahdesta lähipalvelualueesta ja kummassakin tiimissä työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja noin 20 lähihoitajaa. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee myös fysioterapeutti ja lääkäri. Lisäksi teemme yhteistyötä paikallisten hyvinvointipalveluiden kanssa.

Työaikamuoto on jaksotyö, mutta sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Sinun on myös mahdollista tehdä vuorotyötä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä.

Perehdytys toteutuu kokeneemman kollegan matkassa sovitusti ja tarpeittesi mukaan. Tämän jälkeen perehdytys on jatkuvaa työn ohessa tapahtuvaa perehdytystä. Työn syvälliseen oppimiseen menee aikaa, ja työssä opimme uutta jatkuvasti myös me konkarit. Sen vuoksi perehdytys jatkuu käytännössä koko työsuhteen ajan.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde-edut, mm. mahdollista hakea työsuhdeasuntoa.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maija Rahkola, vs. kotihoidon esihenkilö
050 4012 967
maija.rahkola@hel.fi
arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Sosiaali-ja terveystoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Koskelan kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Käpyläntie 11, A-talo, 5krs., 00600 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat