test

Haemme Töölö 3 & 4 kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa.
Huomioimme haussa myös määräaikaista työsuhdetta tai osa-aikaisuutta toivovat hakijat, esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijat.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana sekä tuet tiimin lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä. Työssäsi tulet tarvitsemaan itsenäistä työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Sairaanhoitajana Sinulla on tärkeä rooli, että onnistumme hoitotyössä yhdessä ja yksin. Työsi sisältää hoitotyön lisäksi hoidon arviointia, tiimin lähihoitajien sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjausta, unohtamatta moniammatillista yhteistyötä.

Kotihoidossa me toteutamme vastuuhoitajamallia minitiimeittäin, huolehtien mm. hoitosuunnitelmien sekä liikkumissopimuksien päivittämisestä. Meillä on käytössä Apotti ja asiakaskäynneillä kirjaamme Roverilla. Arvostamme RAI-osaamista ja perehdytämme Apotti-terveystietojärjestelmän käyttöön. Perehdytämme Sinut työhön.

Tarjoamme sinulle mukavan, keskustelevan ja joustavan työporukan. Töölö 3 & 4 tiimit jakavat samat toimitilat ja teemme yhteistyötä tiimien kesken. Olet sitten konkari tai urasi alkuvaiheessa, olemme iloisia jos tuot mukanasi uutta näkökulmaa työhön ja yksikköön.

Kotihoidossa sairaanhoitajan työ on arkipäivätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi:

kokemuksen kotihoitotyöstä tai työstä ikäihmisten parissa sekä Apottiosaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Alasvuo p.09 31044544
Laura Alén p. 09 31044561 (klo 9-15.00)

Lisätietoja

Helsingin sosiaali- ja terveystoimi, Eteläinen kotihoitoyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelinkatu 46 A, 3.krs, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat