Skip to main content
test
Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Moikka, sinä iloinen ja reipas terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja! Haluatko työskennellä terveysasemalla, jossa on aidosti hyvä ilmapiiri? Onko toiveenasi työyhteisö, jossa saat aina apua kollegoiltasi, jossa lääkärit ja hoitavat konsultoivat toisiaan matalalla kynnyksellä ja puhaltavat yhteen hiileen. Meillä Malminkartanossa työntekijöiden viihtyvyys on erinomainen ja meillä on myös kivat potilaat.

Meidän etsimällä terveydenhoitajalla voi olla pitkä kokemus terveydenhoitajan työstä tai saatat olla juuri valmistumisen kynnyksellä oleva - ilmianna itsesi meille!

Työhösi kuuluu ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa sekä hoidon tarpeen arviointia ja neuvontaa puhelimessa sekä sähköisen asioinnin kautta. Osan työstäsi voit tehdä etätyönä.

Olethan laillamme sitoutunut ja töihin tarttuva työntekijä, jolle muutokset ja ajoittainen kiire ovat työn hyviä puolia ja haluat jakaa omaa osaamistasi ja kokemuksiasi myös muille.

Arvostamme joustavaa työtapaa, paineensietokykyä, positiivista asennetta, huumorintajua sekä Apotti -potilastietojärjestelmän osaamista. Aikaisempi terveysasematyökokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on oikea asenne työhön ja halu oppia.

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuolisen työn ja loistavat työkaverit pienellä, kotoisalla Malminkartanon terveysasemalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme sinulle myös kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Työn aloitus joustavasti, sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tarvittaessa olemme valmiit täyttämään paikan nopeastikin sopivan ihmisen löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.
Huomioimme myös valmistumisen kynnyksellä olevat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Arvostamme joustavaa työtapaa, englanninkielen taitoa sekä aikaisempaa terveysasemakokemusta, kansansairauksien hoidon tuntemusta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Katja Puska
p. 09 310 32292

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi, Terveys- ja päihdepalvelut, Malminkartanon terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Luutnantintie 12-14, 00410 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat