Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme terveyden- ja sairaanhoitajia Helsingin terveysasemille sekä rokotuspisteisiin ja koronaterveysasematyöhön. Työhön sisältyy vastaanoton lisäksi myös mm. hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa/ajanvarausta puhelimessa ja digikanavissa, pientoimenpiteissä avustamista sekä syksyn kausi-influenssarokotustyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Helsingin kaupungilla on tarjota sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten esim. koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työaika on arkisin klo 8-16. Joihinkin työtehtäviin kuuluu myös ilta- viikonloppu- ja yötyötä. Työntekijällä on mahdollisuus esittää toivomuksia sijoituspaikkansa suhteen. Työntekijältä toivotaan joustavaa asennetta, muutosmyönteisyyttä sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Huhtikuussa 2021 otamme käyttöön APOTTI-potilastietojärjestelmän.

Terveydenhoitajan palkka on 2693,31 €/kk ja sairaanhoitajan palkka on 2671,44 €/kk.

Terveyden- tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ystävällistä palveluasennetta. Ratkaisukeskeisyys ja yhteistyökyky ovat tehtävän kannalta tärkeitä taitoja. Arvostamme lisäksi kokemusta terveysasema- ja puhelinpalvelutyöstä.

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Ahlblad-Mäkinen Nina p. 09 31045350

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Osoite: Lääkärikatu 8 F, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.