Etsimme työyhteisöömme kotihoidosta kiinnostunutta ja yhteistyökykyistä tiimipelaajaa! Olet hoitotyön osaaja ja haluat kehittää työtäsi eteenpäin yhdessä muiden tiimin ammattilaisten kanssa.

Haagan kotihoidossa avautuu terveydenhoitajan/ sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 17.2.2021-29.12.2021. Tuleviin tehtäviisi kuuluu mahdollisesti myös esihenkilön sijaistamiseen liittyviä tehtäviä vuosilomien aikana.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lassilassa. Asiakkaamme asuvat maantieteellisesti pienellä alueella, Lassilassa ja osassa Pohjois-Haagaa. Matkat voi helposti kulkea kävellen tai pyöräillen.

Kotihoidon terveyden-/sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja vastaat lääkehoidon toteuttamisesta lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Terveyden-/sairaanhoitajana sinulla on merkittävä rooli tiimin hoitajien vastuuhoitajuuden tukemisessa. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaittemme hoitoa yhdessä hoitajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaativat siten myös keskeneräisyyden sietämistä, joustavuutta ja avointa työotetta. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta.

Työyhteisömme on osaava ja työhyvinvointia sekä työtämme arvostava. Olemme vuoden alussa tehneet osittaisen aluemuutoksen ja perehdymme parhaillaan uusiin asiakkaisiimme yhdessä. Uutena tiimin jäsenenä järjestämme sinulle tarpeitasi vastaavan perehdytyksen työhösi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä ison työnantajan monipuoliset henkilöstöetuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi kotihoidon kokemuksen ja hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

kotihoidon ohjaaja Päivi Sohlman, p. 050 566 5749

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Haaga 4 lähipalvelualue
Osoite: Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.