Skip to main content
test
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, TERVEYSASEMA kesä - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei terveydenhoitaja/sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa TERVEYSASEMALLE kesäsijaiseksi! Vapaana on vielä yksittäisiä paikkoja painottuen itäiseen helsinkiin.

Kesätyöt ajoittuvat kesä- elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia terveysasemille, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. terveysasemille. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Haluatko kouluttautua hoidontarpeenarvion ammattilaiseksi? Terveysasemat huolehtivat mm. kiireellisestä ja kiireettömästä avosairaanhoidosta, siihen liittyvästä terveyden edistämisestä ja terveysneuvonnasta. Terveysasematyö on moniammatillista työtä, etkä työskentele yksin.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa
- hoidon tarpeen arviointia
- ohjausta ja neuvontaa puhelimessa sekä digikanavissa
- työ on pääsääntöisesti päivätyötä, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa kaksivuorotyötä.

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä.

Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
- valmistunut sairaanhoitaja: 2788,29 €/kk
- valmistunut terveydenhoitaja: 2788,51 €/kk


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 180 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 180 op.
- sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
- tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat

Helsingissä on 23 terveysasemaa:

Itä: Kivikko, Kontula, Myllypuro ja Vuosaari Keskinen: Kalasatama ja Laajasalo Keskusta: Kivelä, Lauttasaari, Ruoholahti ja Viiskulma Koillinen: Jakomäki, Malmi, Puistola ja Suutarila Länsi: Haaga, Kannelmäki, Malminkartano, Munkkiniemi ja Pitäjänmäki Pohjoinen: Oulunkylä, Maunula, Paloheinä ja Pihlajamäki


Osoite: Terveysasemien toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat