Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, sij. , Opiskeluterveydenhuolto - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä nuorten ja nuorten aikuisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa?

Tule terveydenhoitajaksi opiskeluterveydenhuoltoon! Haemme terveydenhoitajaa sijaisuuteen ajalle 22.5.22-1.1.2023. Opiskeluterveydenhuolto vaikuttaa aktiivisesti opiskeluympäristöön ja tukee opiskelijaa opiskelukyvyn ylläpitämisessä, itsehoidossa, riittävässä elämän hallinnassa sekä terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämisessä ja saavuttamisessa.

Opiskeluterveydenhuolto tarjoaa terveydenhuollon palveluita Turussa sijaitsevien toisen asteen ammatillisten oppilaitoksien ja lukioiden opiskelijoille.

Saat kannustavan opiskeluterveydenhuollon työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Teet työtä muiden terveydenhoitajien, koululääkäreiden, oppilashuollon toimijoiden sekä koulujen ja oppilaitosten henkilöstön kanssa nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Valitulla on oltava terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen kelpoisuus. (Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään.)

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kokemus lasten- ja nuorten terveydenhuollossa työskentelemistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja positiivista otetta työhön. Arvostamme myös joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Terhi Sui p. 044 907 3359
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Ehkäisevä terveydenhuolto, Opiskeluterveydenhuolto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat