Terveydenhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme joukkoomme uusia talentteja!

Oletko sinä etsimämme terveydenhoitaja? Omaat rohkean asenteen oppia uutta ja tykkäät ammatillisesti haastaa itseäsi.

Kouluterveydenhoitajan työ Helsingin kouluterveydenhuollossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa kouluympäristössä. Meidän etsimällä terveydenhoitajalla voi olla pitkä kokemus terveydenhoitajan työstä tai saatat olla juuri valmistumisen kynnyksellä oleva - ilmianna itsesi meille!

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, loistavat työkaverit ja mikä tärkeintä - todella merkityksellisen työn tekemisen mahdollisuuden.

Haastattelemme hakijoita sijaisuuksiin koko hakuajan.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Jyrki Wehkalampi p. 040 336 0191
Ylihoitaja Seija Laaksonen p. 050 340 0726
Ylihoitaja Marianna Niemi-Korhonen p. 050 526 3709

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, Kouluterveydenhuolto
Osoite: Sibeliuksenkatu 14, (kouluterveydenhuollon hallint, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.