Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tule terveydenhoitajaksi Itäkadun perhekeskuksen äitiys- ja lastenneuvolaan. Haemme kahta terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen. Itäkadun perhekeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskeisellä paikalla osoitteessa Tallinnan aukio 1. Perhekeskuksessa pääset työskentelemään monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Itäkadun neuvolassa työskentelee 28 terveydenhoitajaa ja 2 lähihoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa.

Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaamisensa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Edellytämme aiempaa kokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Luemme eduksi:

- Jos olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmäosaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön ja puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä kuten englantia.
- Olet kiinnostunut työskentelemään monikulttuuristen perheiden parissa

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Kirsi Otronen, p. 050 405 5994, kirsi.otronen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Neuvola ja perhetyön yksikkö, Idän neuvolat (Itäkatu)

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Tallinnan aukio 1, 00930 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat