Terveydenhoitaja, varahenkilö, äitiys- ja lastenneuvola, Turku

Hakuaika päättyy  14.7.2024 23:59

Haluatko töihin neuvolaan? Haemme Turun äitiys- ja lastenneuvoloihin terveydenhoitajaa varahenkilön vakituiseen tehtävään. Varahenkilönä sijaistat alueemme terveydenhoitajia äkillisissä poissaoloissa.


Työ perheiden kanssa on mielenkiintoista, itsenäistä ja vaihtelevaa. Tukenasi ovat työkaverit, tiimivastaavat ja esihenkilöt. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja parhaan työyhteisön. Meille on tärkeää reipas ja avoin asenne sekä innostunut työote! Neuvolapalveluissa on käytössä liukuva työaika.

Neuvolatyö on lakisääteistä perusterveydenhuollon ehkäisevää palvelua raskaana oleville, 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Terveydenhoitaja vastaa asiakkaiden terveystarkastusten tekemisestä ja rokottamisesta sekä tekee yhteistyötä neuvolalääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tervetuloa mukaan meidän iloiseen ja mukavaan porukkaan!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/1994) mukainen laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Eveliina Falkstedt p. 0406148470 eveliina.falkstedt@varha.fi

Mia Jansen p. 0449075030 mia.jansen@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan