Terveydenhoitajan sijaisuus - Inarin kunta

Terveydenhoitajan sijaisuus - Inarin kunta

Terveydenhoitajan sijaisuus ajalle 15.7. - 30.10.2019

Toimenkuvaan kuuluu kouluterveydenhuolto (4.-9. luokka), opiskelijaterveydenhuolto sekä aikuisten terveysneuvonta ja sairausvastaanotto. Tämänhetkinen sijoituspaikka on Inarin terveystalo. Työaikamuotona on yleistyöaika. Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Inarin kunta on savuton työyhteisö. Asunto järjestetään Ivalosta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2511,64 euroa/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet. Sijaisuudessa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Sijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai sähköpostitse: mirja.laiti@inari.fi.
Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kotisivuilla www.inari.fi.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Saarikoskentie 4 b, 99870 Inari

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Tutustu työnantajaan