Terveydenhoitajan sijaisuus - Ylitornion kunta

Haemme terveyskeskukseemme terveydenhoitajan sijaista vuoden määräajaksi. Työtehtävät muodostuvat avovastaanoton ja neuvolan työstä. Työpiste sijaitsee vastaanotolla. Tehtävän hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, soveltuvuutta sekä itsenäiseen että moniammatilliseen työskentelyyn. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä lainmukainen ote rikosrekisteristä.


Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava sairaanhoitaja Sirpa Uusimaa, sirpa.uusimaa@ylitornio.fi, p. 040 686 2930
Vanhus- ja hoitotyön johtaja Maarit Lahtela, maarit.lahtela@ylitornio.fi. p. 040 572 7361

Ylitornion kunta, Perusturvaosasto, Terveyskeskus
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.