Terveydenhoitajan sijaisuus - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 22.10.2021 klo 12.00 mennessä terveydenhoitajan sijaisuus Punkalaitumen terveysasemalle ajalle 1.12.2021 - 30.11.2022, sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentin mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Omaat asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen. Koeajan pituus 6 kk.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus.)

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat:
Otathan yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja tehtävästä: osastonhoitaja Erja Mäkelä, puh. 040 829 7893, erja.makela@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Neuvolapalvelut, Punkalaitumen terveysasema

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat