test
Terveydenhoitajan sijaisuus - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 25.2.2022 klo 12.00 mennessä terveydenhoitajan sijaisuus Punkalaitumen terveysasemalle 30.11.2022 saakka, sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentin mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Omaat asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen. Koeaika on puolet sijaisuuden pituudesta.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus.)

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat:
Otathan yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja tehtävästä: osastonhoitaja Erja Mäkelä, puh. 040 829 7893, erja.makela@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Neuvolapalvelut, Punkalaitumen terveysasema

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat