Skip to main content
test
Terveydenhoitajan sijaisuus - Pellon kunta

Pellon kunnan hyvinvointipalveluissa on haettavana terveydenhoitajan sijaisuus ajalle 15.8.2022 - 31.12.2023. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti kouluterveydenhuoltoon. Hakuaika 7.6-26.6.2022 klo 19:00. Hakua jatkettu 14.8.2022 saakka.

Hae viipymättä ja liity monialaiseen joukkueeseemme! Tehtävää on halutessa mahdollista hoitaa osa-aikaisesti.

Pello on pieni ja vireä kunta Napapiirillä, aivan Ruotsin rajalla. Täältä pääsee kokemaan aidon Lapin niin Ruotsia kuin Norjaa myöten. Rovaniemi, Levi ja Ylläs ovat lyhyen automatkan päässä. Lähin lentokenttä on Rovaniemellä tunnin ajomatkan päässä. Pello on virallisesti rekisteröity Suomen kalastuspääkaupungiksi ja meillä on lisäksi hyvät kesä- ja taliviurheilumahdollisuudet heti kotiovelta, luonnon rauhaa ja tuntureita unohtamatta!

Työsi kouluterveydenhoitajana sijoittuu uuteen monitoimitaloomme, Meän opinhajoon. Terveyspalveluissamme sinulla on tukenasi lääkärin vastaanoton lisäksi neuvolapalvelut, vuodeosasto, röntgen ja laboratoriopalvelut. Työyksiköissämme on lämmin ja välitön ilmapiiri ja ammattilaisten tuki- ja monialainen yhteistyö takanasi.

Etsimme joukkoomme iloista, huumorintajuista tiimipelaajaa sitoutumaan yhteisöömme! Lyhyessä ajassa tulet huomamaan että Pellossa elethään hyvvää elämää!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (tutkintonimike terveydenhoitaja).

Hakijalta edellytetään kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi: n kautta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Pellon kunta on savuton kunta. Hakijalla on myös oltava tartuntatautilain § 48a mukainen rokotussuoja.


Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassa on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana! Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin videon muodossa: https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hoitotyön esimies Taina Timonen, taina.timonen@pello.fi 040 563 4358; vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

www.pello.fi


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Sinulle suositellut työpaikat