Skip to main content
test
Terveydenhoitajan sijaisuus, Joutsa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Joutsan lastenneuvolaan sijaisuuteen

TERVEYDENHOITAJAA sopimuksen mukaan - 31.5.2023

Neuvolassa tavoitteena on turvata lapselle terve kasvu ja kehitys sekä edistää koko perheen hyvinvointia. Toimintamuotoja ovat terveystarkastukset, terveysneuvonta, rokotustoiminta sekä moniammatillinen yhteistyö. Työ sisältää osittain myös äitiysneuvolan sijaistamista.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Työkokemus neuvolasta, lasten ja nuorten parista katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu ammattihenkilö (559/1994), terveydenhoitajan tutkinto. Huomioimme myös valmistuvat terveydenhoitajat. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Terveydenhoitajan työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Lisäksi tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
Ylihoitaja, Sanna Porkka-Hokkanen
puh. 050 471 2414, 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi
Hae paikka sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa

Sinulle suositellut työpaikat