Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin perhepalveluissa on haettavana terveydenhoitajan sijaisuus kouluterveydenhuoltoon ajalle 1.8.2022 - 8.5.2023. Alkusijoituspaikkana kouluterveydenhuolto Suolahden yhtenäiskoulun ja Sumiaisten alakouluissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 ja asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§ 2mom. mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa sekä edellytetään sitoutumista kokopäivätyöhön.
Palkkaus ja työehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toiminta tehdään yleistyöajassa, käytössä on sähköinen työajan seuranta sekä liukumat.

Kouluterveydenhuollon tehtävänä on edistää kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä terveyttä ja hyvinvointia sekä pienentää perheiden välisiä terveyseroja. Terveydenhoitaja seuraa lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua ja kehitystä sekä tukee vanhemmuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja kiinnostusta kehittää kouluterveydenhuoltotyötä opiskeluhuoltolain hengen mukaisesti monialaisessa yhteistyössä. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Äänekosken neuvola- ja terapiapalvelut on savuton työyhteisö.

Mikäli kiinnostuit kouluterveydenhuollon terveydenhoitajan sijaisuudesta, täytä sähköinen hakemus 24.5.2022 klo 16.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Haastattelut järjestetään viikolla 22. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Tuula Tuominen, puh. 040 628 7870, tuula.tuominen(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten, perheiden ja nuorten palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten, perheiden ja nuorten palvelut

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, valtatien 4 varrella ja vesistöjen kainalossa. Noin 18 500 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 %.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 300.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: 44100, 44100 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Äänekosken kaupunki - Vastuullinen työnantaja Äänekosken kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat