Terveydenhoitajan toimi - Kangasalan kaupunki

Terveydenhoitajan toimi - Kangasalan kaupunki

Toimit aikuisneuvonnan terveydenhoitajana Vatialan OmaAsemalla osana moniammatillista tiimiä. Työhön kuuluu itsenäinen vastaanoton pitäminen ja monipuoliset tehtävät alueesi pääasiassa aikuisväestön terveyden edistämisen osalta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus terveysneuvonnan työtehtävistä. Tehtävään valittavalta edellytetään valmiutta työnkuvan muutoksiin, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,75 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen alkaessa koeaika on 6 kuukautta. Edellytämme tehtävän vastaanottavalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemuksesi 31.3.2019 klo 24.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Tervetuloa osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä!

Osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi, yhteydenotot puhelimitse to 14.3 klo 9-10 tai 21.3 klo 9-10.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan