Terveydenhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion neuvolapalveluihin haetaan 20.4.2020 klo 12.00 mennessä

TERVEYDENHOITAJAA

Tehtävänä ovat pääsääntöisesti äitysneuvolaan, perhesuunnitteluun ja muuhun ennalta ehkäisyyn liittyvät terveydenhoitajan tehtävät sekä muut tehtävät, joihin on koulutuksessa saatu pätevyys. Työsuhteen alkaessa toimen suorituspaikka on Nivalan neuvola.

Toivomme, että hakijalla on monipuolista kokemusta terveydenhoitajan työstä, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen yhteistyöhön ja mahdollisuus oman auton käyttöön.
Hakijalta edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta perheiden kanssa tehtävään työhön. Arvostamme halukkuutta itsensä ja työnsä kehittämiseen. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus. Ansioksi katsotaan suoritettu kätilön tutkinto ja jälkitarkastuksen suorittamiseen oikeuttava lisäkoulutus. Tehtävässä edellytettään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Työ alkaa 1.8 2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta, soveltuvuuslausunto ( tartuntatautilain 48§ ) sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevistä annetun lain ( 504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
Vs osastonhoitaja Johanna Jylhä-Ollila p. 044 4195110
avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Pirjo Jääskelä p. 044 4195023
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
Vs osastonhoitaja Johanna Jylhä-Ollila p. 044 4195110
avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Pirjo Jääskelä p. 0444195023
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Neuvolapalvelut
Osoite: Pappilantie 1, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!