Terveydenhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 25.6.2021 klo 12 mennessä

TERVEYDENHOITAJAN toimi

Tehtävän alkusijoituspaikkana on opiskeluterveydenhuolto Nivalassa.

Haemme tehtävään hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot omaavaa sekä kehitysmyönteistä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon asiantuntijaa, jolla on vahva terveyden edistämisen näkökulma, aktiivinen työote ja rohkeus itsenäiseen päätöksentekokykyyn. Työhön kuuluu terveydenhoitajan laaja-alaiset tehtävät opiskeluterveydenhuollossa.

Terveydenhoitajan toimeen kelpoisuusehtona on alempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, soveltuvuuslausunto (tartuntatautilain 48 §) ja rikosrekisteriote. Olemme savuton terveyskeskus.

Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Hakemukset todistusjäljennöksineen lähetetään www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Heidi Laitila p. 044 419 5023 heidi.laitila@kalliopp.fi tai
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149 margit.yli-kotila@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Heidi Laitila p. 044 419 5023 heidi.laitila@kalliopp.fi tai
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149 margit.yli-kotila@kalliopp.fi

Lisätietoja

Opiskeluterveydenhuolto

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Pappilantie 1, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat