Terveydenhoitajan työloman sijaisuus - Kittilän kunta

Terveydenhoitajan työloman sijaisuus - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana terveydenhoitajan työloman
sijaisuus 4.1.2020 saakka.

Terveydenhoitajan sijaisuudessa edellytetään terveydenhoitajan tutkintoa. Hakijoilla odotetaan olevan työkokemusta ikäihmisten ja vammaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Tiimityötaidot, joustavuus, oma-aloitteisuus ja motivoituneisuus katsotaan eduksi. Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia, työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe. Työsuhde on Kittilän kuntaan. Terveydenhoitajan sijoituspaikka on kotihoito. Oman auton käyttö työssä on välttämätöntä.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen todistus soveltuvuudesta. Aloittamisajankohta sovitaan erikseen.

Hakemus tulee jättää 27.2.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

vt. kotihoidonohjaaja Ulla Siirtola, puh. 040 7160 245, ulla.siirtola(at)kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Valtatie 15, Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan