Skip to main content
test
Terveydenhoitajan työloman sijaisuus - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana terveydenhoitajan työloman sijaisuus 31.8.2023 saakka.

Terveydenhoitajan sijaisuudessa edellytetään terveydenhoitajan tutkintoa. Tiimityötaidot, joustavuus, oma-aloitteisuus ja motivoituneisuus katsotaan hakijalle eduksi. Työaika ja palkkaus ovat SOTE-sopimuksen mukaiset. Terveydenhoitajan sijoituspaikka on kotihoito ja hän toimii tiimivastaavana. Oman auton käyttö työn hoitamiseksi on suotavaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta.

Hakemus tulee jättää 22.8.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo@kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen,
puh. 0400 330 655, katja.hietanen@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat