Terveydenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Terveydenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee terveydenhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 12.8.2019 alkaen. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Alkusijoituspaikkana on Evijärven neuvola. Työtehtäviin kuuluu pääosin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Neuvolapalvelut toimivat perhekeskusmallin mukaisesti samassa palvelukokonaisuudessa eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi ammatillista kehittymistä tukevan monialaisen työympäristön. Sinulta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi katsomme voimassa olevan
LOVe-luvan.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (559/1994). Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluv-paasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtävässä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Avoterveydenhuollon palveluesimies Pamela Rintala puh. 050 344 7916 ja hoitotyön johtaja Piia Kujala puh. 040 162 7315, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen
Osoite: Evijärvi

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan alueella. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.
Tarjoamme henkilöstöllemme, haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan