test
Terveydenhoitajia neuvoloihin / Kesä 2022 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee eripituisiin kesäsijaisuuksiin neuvoloihin

TERVEYDENHOITAJIA

Hakijoilta odotamme äitiys- ja lastenneuvolatyön osaamista, osassa sijaisuuksissa edellytämme myös ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolatyön hallintaa.

Sijaisuuteen valittavalla tulee olla terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä oikeus toimia ammattihenkilönä.

Sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen opiskelija tai valmistumassa oleva terveydenhoitaja. Merkitse silloin hakemukseen suorittamasi opintopisteet, sekä työkokemuskenttään harjoittelupaikkasi.

Lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkeosaaminen tulee olla varmistettuna viimeistään sijaisuuden alussa, jos voimassa oleva tenttisuoritus puuttuu (Love-LOP, rokotuslupa).

Kesäsijaisuuksiin valituilta edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitajat:
Sonja Pääkkönen puh. 0405196244
Niina Romo puh. 0405158720
Päivi Ylinen puh. 0400377152
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Neuvolat

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat