Terveydenhuollon ammattilainen, työtehtäviä koronaepidemian aikana - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Terveydenhuollon ammattilainen tervetuloa työskentelemään Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Jos et ole tällä hetkellä terveydenhoitoalan käytännön työssä, mutta sinulla on alan koulutus, olethan valmis työskentelemään koronaepidemiatilanteen aikana.

Koronaepidemian aikana sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eri mittaisiin sijaisuuksiin. Perehdytämme sinut tehtävään työhön.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi. Hakemus tulee rekrytointiyksikköömme. Otamme sinuun yhteyttä.

Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Mikäli olet opiskelija, ota mukaan leimallinen läsnäolotodistus ja opintorekisteriote suoritetuista opinnoistasi.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: OYS rekrytointi p. 08 315 4344 ma-pe klo 9-15

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun yliopistollinen sairaala
Osoite: Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.