Terveydenhuollon johtaja - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Terveydenhuollon johtaja - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Terveydenhuollon johtaja vastaa terveyden ja sairaanhoidon palvelujen kehittämisestä ja johtamisesta sekä toimii kuntayhtymän johtavana lääkärinä.

Terveydenhuollon johtaja valitaan vakinaiseen ylilääkärin virkaan, jonka kelpoisuusehtona on erikoislääkärin tutkinto sekä hyvä terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen osaaminen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta verkostotyöstä.
Viran aloitusajankohta on 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Terveyden ja sairaanhoidon tulosalue sisältää perusterveydenhuollon ohella monipuoliset erikoissairaanhoidon palvelut sekä sairaanhoidolliset tukipalvelut.

Tulosalueella työskentelee n. 450 ammattilaista ja johtajan vastuulla oleva oman toiminnan budjetti on 42 milj. euroa. Koko kuntayhtymän budjetti on 128 milj. euroa ja henkilöstömäärä n. 1250.

Tarjoamme monipuolisen ja monia mahdollisuuksia sisältävän työympäristön ja vahvan työyhteisön, jossa arvostetaan monipuolista osaamista ja kehittämismyönteisyyttä.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme viran täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Organisaatiossa edellytetään 1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Hakemukset tulee toimittaa 1.3.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai postitse os. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Lisätietoja antavat kuntayhtymän johtaja Hannu Kallunki, puh. 0400 680303 ja terveydenhuollon johtaja Matti Mäntymaa, puh. 044 4394500, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka. Tervetuloa joukkoomme

Tutustu työnantajaan