Terveys- ja hyvinvointijohtajan virka - Parkanon kaupunki

Terveys- ja hyvinvointijohtajan virka - Parkanon kaupunki

Parkanon kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tuotetaan uudenlaisessa toimintaympäristössä yhteistyössä Pihlajalinna Terveys Oy:n kanssa.

Palvelukeskuksessamme on avoinna
TERVEYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRKA

Etsimme sosiaali- ja terveydenhuollon monialaista ja osaavaa ammattilaista. Odotamme Sinulta kykyä kehittää ennakkoluulottomasti sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuutta yhdessä kaupungin muiden toimialojen ja yhteistyötahojen kanssa. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on Sinulle tärkeä asia ja etsit ennakkoluulottomasti ratkaisuja sen lisäämiseksi.

Kunnalle kuuluvat sosiaalihuollon viranomaisvalvonnan tehtävät ovat viranhoidossa keskeisessä roolissa. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatehtäviisi kuuluu myös seurata, ohjata ja valvoa sote-hankintasopimuksen ja asetettujen laatukriteerien toteuttamista. Edistät tehtävässäsi kuntalaisten osallistumista ja vaikutusmahdollisuuksien toteuttamista. Johtoryhmän jäsenenä osallistut mm. kunnan strategiatyöhön.

Tarjoamme motivoituneen ja aktiivisen työympäristön, jossa Sinulla on tilaa hyödyntää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n ja 32 §:n mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa sosiaalityön ammatillista osaamista sekä laajaa kokemusta viranomaistyöstä ja hyvää perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuollon osa-alueisiin.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoiveesi. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 12.8.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.parkano.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kehitysjohtaja Erkki Hirsimäki puh. 044 786 5215, erkki.hirsimaki@parkano.fi
perusturvalautakunnan puheenjohtaja Erkki Kallio puh. 040 026 0281
perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluoma puh. 044 786 5301, vuokko.kuusiluoma@parkano.fi

Parkanon kaupunki
Osoite: Parkanontie 37, 39700 Parkano

Parkanon kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tuotetaan uudenlaisessa toimintaympäristössä yhteistyössä Kolmostien Terveys Oy:n kanssa.

Tutustu työnantajaan