Terveysjohtaja - Oulun kaupunki

Terveysjohtaja - Oulun kaupunki

Lääkäri, kiinnostaako terveydenhuollon avainrooli Oulussa?

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana TERVEYSJOHTAJAN vakinainen virka.

Terveysjohtajana vastaat Oulun kaupungin terveyspalveluiden järjestämisestä, tuottamisesta ja kehittämisestä yli 200 000 oululaiselle. Vastuullasi ovat perusterveydenhuollon lääkäripalvelut, sairaalat, suun terveydenhuolto, kuntoutus ja mielenterveyspalvelut - ammattitaitoisen tiimin tukemana. Pääset myös kehittämään erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyötä ja integraatiota.

Työparisi on lääkäripoolin palvelupäällikkö ja tukenasi yli 200 lääkäriä ja monialainen sote-asiantuntijaporukka. Yhteistyö yliopistosairaalan kanssa on tiivistä ja koulutusmahdollisuudet hyvät. Oulu on sähköisten palvelujen edelläkävijä.

Tule kehittämään tulevaisuuden terveydenhuoltoa!

Viran kelpoisuusehtona on yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävä johtamiskoulutus ja -kokemus sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä, näyttöä tuloksellisesta johtamisesta ja kokemusta terveyspalvelujen kehittämisestä, muutosprosessien johtamisesta sekä hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti).

Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7333/2019. Hakemukset on toimitettava 30.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/hyvinvointipalvelut

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto, p. 044 703 4007 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan