Terveyskeskuhammaslääkäri, Pukkila - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Pukkilan terveysasemalle.

Tehtävänäsi on toimia terveyskeskushammaslääkärinä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä eteläisellä alueella, johon kuuluvat Orimattila, Myrskylä ja Pukkila. Sijoituspaikkasi on Pukkilan hammashoitola joka sijaitsee terveysasemalla Onnin kartanossa. Hoitolassa on kaksi hoitohuonetta, toinen suuhygienistille ja toinen hammaslääkärille.

Tehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti koko väestön suunterveydenhoito ja käytössäsi on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn rauhallisessa maalaisympäristössä.

Pukkila sijaitsee helpon ajamatkan päässä Mäntsälästä, 40 minuutin päässä sekä Lahdesta että Porvoosta ja reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Täällä on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun.

Edellytämme sinulta Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyyttä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Jaana Kuosa
puh 044 7297102
jaana.kuosa@phhyky.fi

Lisätietoja

Eteläisen alueen suunterveydenhuolto 200218400

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Onnintie 3, 07560 Pukkila

Sinulle suositellut työpaikat