Terveyskeskushammaslääkäri, 2 kpl - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Terveyskeskushammaslääkäri, 2 kpl - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 23.8.2019 klo 14.00 mennessä

Perusterveydenhuollon tulosalueella suun terveydenhuollossa

2 TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN toistaiseksi voimassa olevaa virkaa

Itä-Savon sairaanhoitopiiri tuottaa suun terveydenhoitopalvelut Savonlinnan, Punkaharjun, Kerimäen ja Enonkosken hammashoitoloissa. Eri toimintayksiköissä työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 42 suun terveydenhuollon ammattilaista, joista 15 on hammaslääkäreitä, 20 hammashoitajia ja 7 suuhygienistiä.

Tarjoamme monipuolisen hammaslääkärin työkentän, erinomaiset olosuhteet tehdä työtä ja avustajina kokeneet, osaavat hammashoitajat. Satsaamme uudistuviin, laadukkaisiin ja sujuviin toimintakäytäntöihin ja uusien työntekijöiden perusteelliseen perehdytykseen ja tukeen. Ajanvarauksemme on keskitetty ja käytössä on Effica-tietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantaminen. Työnkuvaan kuuluu osallistuminen erilaisiin kehittämistehtäviin.

Kelpoisuusehtona on laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielen taito. Palkka määräytyy ISSHP:n paikallisen hammaslääkärisopimuksen ja Lääkärisopimuksen mukaan.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Virkojen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen osoitetaan ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhnille ja lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Kuoreen merkintä terveyskeskushammaslääkäri. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Lisätiedot: ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhn, p. 044 417 2918 tai etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky / perusterveydenhuollon suun terveydenhuolto
Osoite: Pihlajavedentie 8, 57170 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Tutustu työnantajaan