Terveyskeskushammaslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveyskeskushammaslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana Haapajärven terveyskeskus. Työ on kliinistä hammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Soiten suun- ja hampaidenterveydenhuollon kanssa Kokkolassa.

Haluamme joukkoomme innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen hammaslääkärin.. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisen meininki" ja tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita Selänteen alueen asukkaille Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Meillä on yhteensä 8 hammaslääkärin virkaa, lisäksi suuhygienistejä ja hammashoitajia pitämässä huolta alueen suun- ja hampaiden terveydenhuollosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. sekä tartuntatautilain § 48 mukainen rokotustodistus. Virassa on 6 kk koeaika.

Hakemukse tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Lisätietoja

http://www.selanne.net

johtava hammaslääkäri Olli Lapinoja olli.lapinoja@selanne.net ja puh 044 4457231

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Männistönkatu 6, 85800,

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja koko Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan