Terveyskeskushammaslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveyskeskushammaslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana Haapajärven terveyskeskus. Työ vastaava hammaslääkärin ja kliinistä hammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Soiten suun- ja hampaidenterveydenhuollon kanssa Kokkolassa.

Haemme joukkoomme innostunutta,, yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista hammaslääkäriä.. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille Selänteessä ykkösasiana ja meillä
on "tekemisen meininki". Me tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita Selänteen alueen asukkaille Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Meillä on yhteensä 8 hammaslääkärin virkaa, suuhygienistejä ja hammashoitajia pitämässä huolta alueen suun- ja hampaiden terveydenhuollosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tartuntatautilain 48§N mukaista rokotusuojaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Hakemukse tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Lisätietoja

http://www.selanne.net

johtava hammaslääkäri Olli Lapinoja 044 445 7231

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Männistönkatu 6, Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan