Terveyskeskushammaslääkäri - Oulunkaaren kuntayhtymä

Terveyskeskushammaslääkäri - Oulunkaaren kuntayhtymä

Haemme terveyskeskushammaslääkärin sijaista Vaalan ja Utajärven hammashoitoloihin ajalle 22.7.2019-30.9.2019. Työaika on noin 60% Vaalassa ja noin 40% Utajärvellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme Effica-asiakastietojärjestelmän hallintaa, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Utajärven ja Vaalan vs. vastaava hammaslääkäri
Paula Uusialho
paula.uusialho@oulunkaari.com
040-6643630

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren terveyspalvelut, Vaalan terveyspalvelut
Osoite: Kolehmaisentie 5, 91700 Vaala

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan