Terveyskeskushammaslääkäri - Akaan kaupunki

Akaan terveyskeskuksessa on haettavana KAKSI TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN toimea Urjalan hammashoitolassa.

Tehtäviin kuuluu suun terveydenhuollon peruspalveluiden tuottaminen.
Terveyskeskushammaslääkärillä on mahdollisuus monipuoliseen työhön. Työtilamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja toimivat. Meillä on mahdollisuus mm. suukirurgian konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

johtava hammaslääkäri Tarja Varjotie, tarja.varjotie@akaa.fi, puh. 040 335 2421

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 9, 31760 Urjala

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 400 ja alueella on neljä terveysasemaa, joista kolme sijaitsee Akaan taajamissa ja yksi Urjalassa. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu Akaaseen vuonna 2021.

Suun terveydenhuollossa työskentelee 11 hammaslääkäriä, neljä suuhygienistiä, 13 hammashoitajaa ja 2 välinehuoltajaa. Käytössämme on WinHIT-tietojärjestelmä, Digora-kuvanlukijajärjestelmä sekä keskitetty ajanvaraus.