Terveyskeskushammaslääkäri - Akaan kaupunki

Suun terveydenhuollossa työskentelee 11 hammaslääkäriä, 4 suuhygienistiä, 13 hammashoitajaa ja 2 välinehuoltajaa. Käytössämme on WinHIT-tietojärjestelmä, Digora-kuvanlukijajärjestelmä sekä keskitetty ajanvaraus.

Akaan terveyskeskuksessa on haettavana TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN TOIMI Toijalan hammashoitolassa.

Tehtävään kuuluu suun terveydenhuollon peruspalveluiden tuottaminen. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä ajanmukaisesti varustetuissa ja toimivissa työtiloissa.
Tarjoamme mahdollisuuden mm. suukirurgian konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatioon.
Voit myös halutessasi osallistua apuoikojan tehtäviin erikoishammaslääkärin ohjauksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen sekä paikallisen sopimuksen mukaisesti.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

johtava hammaslääkäri Tarja Varjotie, tarja.varjotie@akaa.fi, puh. 040 335 2421

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Terveydenhuolto, Avosairaanhoito, Suun terveydenhuolto, Hammashoitolat, Toijalan hammashoitola
Osoite: Akaantie 2, 37800 Akaa

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 400 ja alueella on neljä terveysasemaa, joista kolme sijaitsee Akaan taajamissa ja yksi Urjalassa. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu Akaaseen vuonna 2021.