Haemme Janakkalaan vakituiseen toimeen
TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti

Tarjoamme monipuolista työtä toimivassa työympäristössä ja avoimessa ilmapiirissä työkavereina osaava henkilökunta. Meillä pääset kehittymään vahvan kollegiaalisen tuen avulla. Voit olla vastavalmistunut tai jo hammaslääkärinä pidempään toiminut. Päivystyskokemus katsotaan eduksi.
Meillä pääset kehittämään ja toteuttamaan myös erityisosaamistasi.
Hammashoitolamme ovat Turengin ja Tervakosken terveysasemilla. Käytämme Lifecare -potilastietojärjestelmää.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen pohjalta. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Meihin voit tutustua osoitteessa: https://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/suun-terveydenhuolto/

Kelpoisuusvaatimuksena hammaslääkärin toimeen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito.
Myös käytännönharjoittelun loppuvaiheessa olevat voivat hakea toimea.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sinulle antaa Janakkalan ylihammaslääkäri Pia Lasmio, puh. 050 478 0841 tai sähköpostitse pia.lasmio@janakkala.fi.
Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 15.11.2020 klo 12.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto
Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki-Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntasalilla. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.