Terveyskeskushammaslääkäri - Viitasaaren kaupunki

Etsimme hammaslääkäriä terveyskeskushammaslääkärin toimeen. Toimen ensisijainen työpiste on Viitasaaren hammashoitola. Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan keväällä 2021.

Toimenkuvasi koostuu monipuolisesti terveyskeskushammaslääkärin kliinisistä työtehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua osallistua toimintamme kehittämiseen. Tarjoamme huolellisen perehdytyksen lisäksi käyttöösi kokeneiden kollegoiden ja muun työyhteisön tuen sekä asianmukaiset työvälineet ja tilat. Potilastietojärjestelmämme on Winhit. Pääset itse vaikuttamaan työaikojen ja työvuorojen suunnitteluun.

Terveyskeskushammaslääkärin toimeen valittavan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Valinnassa voidaan huomioida Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittaneet hammaslääkärit. Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi.

Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Toimeen valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työterveyshuolto tekee työhöntulotarkastuksissa huumeseulat sekä seuraa päihteiden käyttöä terveystarkastusten yhteydessä. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Liitäthän hakemuksen liitteeksi CV:si.

Tutustu työnantajaan

Vs. suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi; Juha Kokkoniemi, juha.kokkoniemi@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Viitasaari
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Viitasaari on n. 6000 asukkaan kokoinen pikkasen parempi periferia kirkkaana kimmeltävän Keitele-järven rannalla pohjoisessa Keski-Suomessa. Viitasaarelta on reilun tunnin ajomatka Jyväskylään. Kulkuyhteydet ovat hyvät, lisäksi kimppakyytejäkin kulkee mm. Jyväskylä-Viitasaari-välillä. Viitasaarella on tarjolla runsaasti erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja tasapainottamaan työpäiviä.

Viitasaaren kaupunki muodostaa yhdessä Pihtiputaan kunnan kanssa perusturvan osalta yhteistoiminta-alueen.